Coaching

_BDF4092
Op sommige momenten loop je in je leven wel eens vast in wat je doet en hoe je het doet of heb je klachten waar je jezelf geen raad mee weet. Op die momenten hebben wij niet altijd zelf het antwoord en is het fijn om eens te reflecteren met iemand die je daarbij een stuk kan begeleiden naar inzichten in jou functioneren.
Het bewust worden van je kwaliteiten en valkuilen maar vooral je groei kansen waarmee je zelf weer verder kan. Doelen worden duidelijk en met het inzicht waar jou belemmeringen zitten om die doelen te bereiken kan je dan weer aan de slag.
De coaching wordt door Anite Jonkers begeleid.
Coachvragen kunnen zijn:
Hoe staat het met mijn zelfvertrouwen?
Hoe goed voel ik mijn lichaam en ben ik mij bewust van mijn emoties?
Hoe bewaak ik mijn grenzen en bewaak ik ze voldoende? (leren NEE zeggen)
Hoe is het met mijn energie level?
Hoe neem ik voldoende ruimte voor mezelf en maak ik mezelf belangrijk?
Hoe ga ik om met het zorgen voor mezelf of met de zorg voor anderen?
Hoe kan ik mijn gedachten temperen en er invloed op krijgen?
Inzicht in gedrag en gedachte patronen.
Er is keuze uit verschillende soorten coaching:

wandelen_v2

Persoonlijk coaching wandelend in de natuur.

Ga in gesprek tijdens een heerlijke wandeling in de Drunense duinen. De wandeling duurt één uur en zit vol met mooie inzichten. Na de wandeling ga je samen met je coach iets drinken, het gesprek evalueren en doelen stellen.


training_2

Persoonlijk coaching: leren in bewustzijn, inzicht krijgen in jouw functioneren.

Ga in gesprek en kom erachter waar jouw ontwikkelingsvraagstuk zit en hoe je meer bewust in kan worden wat jouw leven makkelijker en aangenamer kan maken.


_BDF3895

Persoonlijk coaching in combinatie met lichaamswerk.

Coaching en lichamelijke oefeningen gaan hier samen. We spreken bijvoorbeeld over een juiste manier van ademhalen en doen daarna een ademhalingsoefening. Op die manier raak je uit het hoofd en kom je dichter bij het gevoel van je lichaam in het nu. De oefeningen zijn eenvoudig en goed begeleid. Het gaat niet om zware fysieke inspanning, maar om het trainen van het lichaamsbewustzijn. Dit is vooral interessant wanneer fysieke en mentale klachten (mogelijk) in verband staan met elkaar.