Trainingen

training

Op dit moment bieden we de volgende trainingen aan. Klik op de training om er meer over te lezen!

Wil je graag meer weten? Ga dan in gesprek met Anite! Je kunt gratis een oriënterend gesprek van 30 minuten aanvragen om vervolgens te beslissen of je aan een training wil beginnen. Dit geldt voor alle trainingen. Vraag voor de prijzen naar de brochure.

In een rustige en mooie omgeving kan je werken aan jezelf. Bij Free Body Free Mind is integriteit en respectvol omgaan met elkaar het hoogste doel. Vanuit dat gegeven gaan we in groepjes van maximaal 8 deelnemers aan de slag met een ieders persoonlijke doel. De groepsdynamiek geeft herkenning waardoor er veel kan worden gedeeld.  Dit levert ontzettend veel inzichten op en natuurlijk wordt hier ieders grens gerespecteerd. De training is voor elke deelnemer weer anders maar de gemeenschappelijkheid geeft veel inspiratie. In een sfeer van openheid, betrokkenheid en vertrouwen gaan we op weg naar jouw groeikans in het betreffende onderwerp. Om bewust te worden is het niet noodzakelijk om jouw persoonlijke verhalen in de groep te vertellen. De openheid gaat over het delen van je gevoelens in de groep in dat moment en alleen als je dat zelf graag wil. Jij bepaalt jouw grens en wat je wel en niet wil delen.

Alle trainingen starten met een intake gesprek van ongeveer een half uur. In deze intake bespreken we jou persoonlijke doel en of dat een realistisch haalbaar doel is. Na dit gesprek kun je geheel vrijblijvend wel of niet inschrijven voor de training. De intake is kosteloos. De trainingen van acht of zeven bijeenkomsten zijn altijd om de week zodat je in de tussenliggende week tijd hebt om het even te verwerken en de stof in de praktijk te oefenen. De trainingen zijn op verschillende dagen. Ze staan allen in de agenda. De training worden gegeven door Anite Jonkers, maar ook zullen er gastdocenten trainingen geven. Dit wordt aangegeven in de intake.


training_3

Training in persoonlijke ontwikkeling: leren bewust te worden

Deze training is een training op maat. Immers, jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ook gepaard met een persoonlijke ontwikkelingsvraag en leerpad. Het aantal trainingen en het lesmateriaal wordt dan ook gemaakt op basis van jouw ontwikkelingsvraag.

Neem contact op met Anite Jonkers om gewoon eens te praten over wat jou tegenhoudt om met volle overgave te leven.


training_5

Training in Mindfulness plus : leren leven in het Hier en Nu in 8 stappen

Iedere training zullen we een andere stap behandelen van het leren leven in het Hier en Nu, oftewel: het leven ‘mindful’ ervaren. De ‘plus’ zit hem in het extra stuk bewustwording wat door de cursus verwezen zit. Het gaat dan om gedachte- en gedragspatronen

Acht stappen in acht trainingen.

 • 8 bijeenkomsten van 3 uur;
 • studiemateriaal;
 • thee en iets lekkers;
 • een gratis intake gesprek.

Elk half jaar start er een nieuwe reeks. De intake kan echter nu al plaats vinden. Op die manier kun je van tevoren oriënteren welke training jouw leven het meeste kan verrijken.


IMG_2096

Training Free Body Free Mind: innerlijk leiderschap in 8 stappen

 • 8 bijeenkomsten van 3 uur;
 • studiemateriaal;
 • thee en iets lekkers;
 • een gratis intake gesprek.

De trainingen starten in januari en september. De intake kan echter nu al plaats vinden. Op die manier kun je van tevoren oriënteren welke training jouw leven het meeste kan verrijken.


training_4

Training in meditatie ademen en concentreren : leren mediteren 7 bijeenkomsten

Meditatie wordt ook in de Westerse wereld steeds populairder. Echter, velen zijn niet precies op de hoogte van wat het inhoudt en wat de voordelen zijn van mediteren. Het is een aandachtsoefening en tegelijkertijd een training voor je brein. Het is niet alleen een tijd op een stoel of kussentje zitten maar gedurende de hele dag bewust aanwezig zijn. Wil je écht leren mediteren en de vele voordelen ervaren? Je gedachten bewust zien komen en gaan? Wanneer je op afstand naar je eigen gedachten kijkt, wordt je bewust van patronen en kun je daar waar nodig ingrijpen.

 • 7 bijeenkomsten van 3 uur;
 • studiemateriaal;
 • thee en iets lekkers;
 • een gratis intake gesprek.

De trainingen starten in januari en september . De intake kan echter nu al plaats vinden. Op die manier kun je van tevoren oriënteren welke training jouw leven het meeste kan verrijken.